jelentkezés>>alól!

Pierre cardin.Néhány kép babára vágyóknak!www.babakocsi.munuc.hu

  1.      Figyelem!Ha valamilyen oknál fogva,kitiltanak a chatból,nem feltétlenül hanyagság,csupán az izgalomtól lévő zavarod miatt,írj nekünk és kifizetjük a keresetedet akkor is,ha nem éri el a minimálkifizetést./min kifizetés 100 dollár/Ez csak a honlap linkjein regisztráltakra érvényes.                                   

  2. Hogyan jelentkezzünk chatmodellnek!Az alábbi jelentkezési lapon érdeklődhetsz.Otthon,vagy stúdióban?Néhány tanács ha belevágsz!>>> 
  3. Arra feltétlenül ügyeljünk,hogy mikor elsőnek a képernyő elé ülünk,tudnunk kell,hogy élő egyenes adásban fog menni a show.Nagyon fontos a háttér.Kameránk objektíve egy szépen kialakított szoba felé nyíljon,Lehet más helyiség is.de álltalában a legjobb egy hangulatos ágyra néző camera:Olvassuk el a stúdio ablakok gombjainak felíratát,és jelentését jegyezzük meg.5-6 féle funkciót kell csupán ismernünk a monitor előtt.Kezdetnek ki is lehet próbálnod magad.Ha gondolod egy próba munkát elvégezhetsz.Amolyan teszt.kifizetjük ha szólsz előre.Ez úgy működik,hogy kipróbálod magad,a monitor előtt,mint modell.De magad is megoldhatod.Ajánlani tudom a www.chaturbate.com szexchatot erre a célra.Elég bonyolult itt a kereset átutalás.Payoneer kártya szükséges.Nagyon laza a követelmény a műsor iránt. gyakorlás szempontjából ajánljuk.A próba chat  arra jó,hogy legyőzd a kezdeti izgalmakat.Legközelebb már biztosan és zökkenő mentesen fog menni.

   

Űrlap neve

A bekezdéshez Írd le melyik chatra jelentkezel.Pl/livejasmin/A lényeg hogy tévedés kizárva,lehetőségel írd le címét.

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás